header_vervolg_02.jpg

Awareness week

foto awarenessweek 2023

Duik in de betoverende wereld van schoolaanwezigheid, want onderwijs is zoveel meer dan alleen het volgen van lessen! Op De Berkenschutse organiseren we van 13 tot 17 november de awareness week schoolaanwezigheid, met als centrale motto: 'Samen betrokken bij schoolaanwezigheid: elke leerling, elke dag, overal!' 

 

In deze week willen we medewerkers inspireren, bewust maken en enthousiasmeren voor dit belangrijke thema. Interne collega's nemen deze week deel aan dynamische workshops, inspirerende sessies en diverse (digitale) evenementen. Ook staat de primeur van de 'Berkenspod' podcast op het programma, waarin het ontstaan van LANS (Leerlingen Allemaal Naar School) en het beeldvormende proces binnen de @schoolbehandeling uitgebreid aan bod komt.

Op donderdag en vrijdag vindt bovendien ook het eerste landelijke congres schoolaanwezigheid plaats, waarin De Berkenschutse mede-initiatiefnemer is. Meer dan 440 deelnemers zullen geïnspireerd aan de slag gaan met het thema schoolaanwezigheid.

 

Benieuwd naar de aftrap van deze bijzondere week op de Berkenschutse? Prof. Dr. Carolyn Gentle-Genitty, expert uit de VS heeft de aftrap van deze bijzondere week voor ons verzorgd én daarnaast heeft zij speciaal voor De Berkenschutse een exclusieve masterclass gegeven met als titel: 'Tijd + Zorg= schoolaanwezigheid'. De opening van de awareness week schoolaanwezigheid delen we hierbij graag met jullie: aftrap door Prof. Dr. Carolyn Gentle-Genitty

 

In de komende weken zal er een digitaal magazine verschijnen waarin we je meenemen door de hoogtepunten van deze week. Laten we samen impact maken!